Звездата от нашата Йоркширска ферма Рубен Оуен публикува актуална информация

...
Звездата от нашата Йоркширска ферма Рубен Оуен публикува актуална информация
Коментари Харесай

Нашата звезда от Йоркширска ферма Рубен Оуен публикува актуална информация за напредъка след раздялата с приятелката

Звездата от нашата " Йоркширска плантация " Рубен Оуен разгласява настояща информация след раздялата си с приятелката и сътрудник Сара Доу.

Последно месец, Рубен удостовери раздялата си със Сара, макар че и двамата участваха в новия сериал на Channel 5 Life in the Dales. Говорейки за статуса на връзката си с Лорейн, Рубен показа: „ Аз и Сара към този момент не сме дружно, само че към момента сме доста положителни другари. Тя прави своите неща, преследва личната си кариера.

„ Тя прави чудноват ден за нас, когато тя не е заета. Вече не сме дружно, само че към момента се разбираме добре и към момента сме положителни другари. " Изглежда, че звездата в този момент се е хвърлил на работа след разрушеното си сърце. 18-годишното момче показа няколко фотоси зад кулисите от работата си по фермата.

Той разгласява фотография зад кормилото на своя трактор с аспект към голямо поле, готово за посеви Томи Макуиртър стартира да се среща през декември 2021 година, откакто бяха другари в продължение на няколко години

Преди това обсъждайки пър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР