Най-младите убийци в БРИТАНИЯ от 30 години трябва да бъдат

...
Най-младите убийци в БРИТАНИЯ от 30 години трябва да бъдат
Коментари Харесай

Най-младите убийци във Великобритания от 30 години трябва да бъдат назовани – но фирмите за социални медии също имат кръв по ръцете си, казва Тори

Най-младите убийци в БРИТАНИЯ от 30 години би трябвало да бъдат посочени, с цел да се предотвратят бъдещи нещастия, сподели министърът на полицията.

Крис Филп сподели, че двете 12-годишни, които убиха Шон Сисахай в Улвърхамптън, би трябвало да бъдат съблечени от мантията си на анонимност, до момента в който той разкритикува компаниите за обществени медии, че имат „ ръцете им в кръв “.

Най-добрият тори сподели на нашия Never Mind The Ballots демонстрират, че „ публичният интерес ще бъде обслужен “ посредством откриване на самоличността на момчетата.

Нито едно от двойката не е посочено до момента заради възрастта си, единствено с малолетни нарушители посочен при изговаряне на присъдата при изключителни условия.

Шон беше нарязан с мачете, удрян с пестник и щампован при непредизвикана офанзива в парк в Улвърхамптън през ноември.

Съдия госпожа арбитър Аманда Типълс ще прегледа назовавайки имената на убийците си при произнасянето на присъдата идващия месец след молба от медийни организации.

Министърът сподели:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР