Шокиран съм от изявлението на Министъра на Отбраната ген. Янев

...
Шокиран съм от изявлението на Министъра на Отбраната ген. Янев
Коментари Харесай

Бивш седесар разкова тандема Радев-Янев: Сриват авторитета на България по света! Изграждат ни образ на вечните Андрешковци

Шокиран съм от изказването на Министъра на Отбраната ген. Янев за недопускане разполагането на войски на НАТО в България!

Така в профила си във Facebook, някогашният Христо Кирчев, разяснява изказването на настоящия боен министър и длъжностен министър председател - Стефан Янев, който се изрече остро против НАТО.

По думите на Кирчев, Янев е позволил сякаш неточност, като тази ментора си Радев, който по време на диспута с проф. Анастас Герджиков преди втория тур на изборите съобщи, че Крим е съветски и даже изрази учудването си, че сходен въпрос му се задава.
свързани новини66856преди 16 часа49458на 24.12.2021
“Изказвания като тези на генералите Радев и Янев срутват престижа на България по света. Изграждат ни обликът на безконечните Андрешковци, търсещи келепира от всеки и от всичко “, написа още Кирчев.

Ето и цялото му мнение в обществената мрежа:

Шокиран съм от изказването на Министъра на Отбраната ген. Янев за недопускане разполагането на войски на НАТО в България!

Груба политическа неточност, изказване несъгласувано с публични институции, най-много с министър-Председателя Кирил Петков, който единствено преди дни увери ген. Секретар на НАТО Йенс Солтенберг, че България ще бъде предан съдружник.
Действие, говорещо за цялостна липса на политическо държание и стратегическо мислене.
свързани новини13027на 21.12.2021
Съвсем скоро действителния му шеф, Президента Радев направи " грешката " с признаването статута на Крим, в този момент ген. Янев удостоверява че отпред на Управлението на България се намират цялостни политически лаици. Грешки, които НЕ позволиха дори Първанов и Станишев, макар че бяха отпред на тотално Русофилската партия Българска социалистическа партия!

Всички желаят да се скрият зад мощния тил на Съединени американски щати, изключително по-малките страни, ние се оказахме, със скъсаните си гащи, баш " Швейцарците " на Балканите.

Сигурно германците, поляците, Балтийските страни са доста глупави, та се чудят по какъв начин да привлекат и задържат Американски войски на територията си?

Зная, в този момент ще ревнат про-Руските тролове на Путин у нас, по какъв начин би трябвало да бъдем самостоятелни и така нататък, като че ли имаме могъща стопанска система, войска, служби за сигурност... Ще напомнят за заканите на Путин, фантазиите му за хипер звукови оръжия... Сякаш не ни стига енергийното изнудване!

Изказвания като тези на генералите Радев и Янев срутват престижа на България по света. Изграждат ни обликът на безконечните Андрешковци, търсещи келепира от всеки и от всичко.

Не обръщам внимание на заканите на Руския Президент Путин! " Руския висок дух " постоянно се е поддържал от войни и закани, безконечните " военни паради на спечелилите ".
За огромно страдание, тази голяма Страна с друго не може да се похвали...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР