Шофьорите в градския транспорт на София отново ще продават билети

...
Шофьорите в градския транспорт на София отново ще продават билети
Коментари Харесай

Шофьорите ще продават билети от 15 юни - slava.bg

Шофьорите в градския превоз на София още веднъж ще продават билети от 15 юни, разяснява пред 19 минути кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

От началото на изключителното състояние Министерството на здравеопазването е наложило те да нямат право на това с оглед противоепидемичните ограничения. Това е неприятно както за пасажерите, по този начин и за самите водачи, на които продажбата на билети носи и спомагателни дребни бонуси към заплатите за осъществената услуга. Така че новината е добра и за двете страни.

Граждани се оплакаха, че в градския превоз на София не продават билети на място в транспортните средства пред известния правозащитник Марин Киров, който сигнализира 19 минути. Те са очаквали казусът да отпадне с края на изключителното състояние и изключително от сряда, когато персонално министър председателят разгласи края на ограниченията.

„ Не продават, а глобяват”, гласят голям брой сигнали, които ни съобщи правозащитникът. Кметът незабавно реагира на жалбите и постанови от 15 юни, когато към този момент изтича и изключителната епидемиологична конюнктура, да отпаднат всевъзможни ограничавания за продажата на билети в средствата на столичния градски превоз.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР