Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи го

...
Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи го
Коментари Харесай

100 % пловдивски карък: Свалиха номерата на шофьор, след тов...

Шофьор се трансформира в най-големия карък, откакто служители на реда го стопираха два пъти за ден за нарушавания и го глобиха, научи „ Марица “. Младежът зад кормилото карал из Карлово в часовете след среднощ. Връщал се от празненство. Полицейски патрул обаче го спрял за инспекция. Той отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и опиати. Последвала глоба – събаряне на регистрационните номера на сивата кола с марка „ Фоксваген “. Вбесен, водачът се изнесъл с мръсна газ и се отдръпнал от униформените.

След като поспал и прекрал деня у дома, младежът решил още веднъж да се качи и да шпори с возилото. За неприятен шанс обаче, полицейски патрул го спрял за инспекция на бул. „ Освобождение “ в Карлово. Служителите на реда видяли, че няма регистрационни табели.

При инспекцията било открито, че автомобилът е регистриран, а регистрационните му табели са били отнети в същия ден заради друго нарушаване. Последвал акт на стойност 200 лева, както и лишаване на книжката за 6 месеца. Санкционираният водач обжалвал пред съда, само че магистратите били безапелационни – наказването остава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР