Шарл Льоклер бе най-бърз в първата квалификация от сезон 2022

...
Шарл Льоклер бе най-бърз в първата квалификация от сезон 2022
Коментари Харесай

Шарл Льоклер: Мислехме, че Ред Бул ще са по-бързи от нас в квалификацията

Шарл Льоклер бе най-бърз в първата подготовка от сезон 2022 във Формула 1 и ще започва в Гран при на Бахрейн от първа позиция. Пилотът на Ферари показа след сесията, че в отбора му очаквали Ред Бул да са по-бързи от Скудерията през днешния ден.

„ Последните две години бяха необикновено сложни за тима. Работихме извънредно настойчиво, с цел да сме в позиция да водим битка. Мислехме, че Ред Бул ще са по-бързи от нас в квалификацията, тъй че резултатът е прелестна изненада за нас “, разяснява Льоклер директно след сесията.

"Let's go babyyyy! " -
— Formula 1 (@F1)
Карлос Сайнц оглави класирането след първите бързи опити в Q3. При последните обиколки обаче изостана зад съотборника си и Макс Верстапен.

„ Бях на половин секунда обратно през целия уикенд. Проблемът е, че по принцип в никакъв случай не съм изоставал чак толкоз. Доволен съм от направения през уикенда напредък. Все още се боря с колата, с цел да схвана по какъв начин би трябвало да я ръководя. Много мисля, до момента в който карам и това лишава време! Жалко, че не съумях да извлека тази спомагателна десета от секундата. (Сайнц бе на 0,129 сек зад Льоклер и единствено на 0,006 сек зад Верстапен – б.р.) Но самият факт, че водих битка за първата позиция е прелестна вест за мен. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР