Йордан Александров спечели златен медал на висилка на Световната купа

...
Йордан Александров спечели златен медал на висилка на Световната купа
Коментари Харесай

Йордан Александров пред БНТ: Мисля, че това е най-специалния успех в кариерата ми

Йордан Александров завоюва златен орден на висилка на Световната купа по спортна гимнастика във Варна.

През миналата година той завоюва два сребърни медала точно във Варна.

" Мисля, че това е най-специалния триумф в кариерата ми, тъй като това ми е първи златен орден за Световна купа. Миналата година имах два сребърни медала. Бях много покрай златото, само че тази година, с много чисто изиграване и малко шанс, съумях да печеля, тъй че съм доста щастлив ", показа Александров.

" Искам да благодаря на всички, които бяха тук да ме поддържат. Без тази помощ нямаше по какъв начин да се случат нещата ", добави гимнастикът, който бе подкрепян от татко му и дядо му.

" Баща ми и дядо ми са най-големите ми почитатели. Те са жертвали доста за мен, тъй че да са тук за този специфичен миг е просто неповторим. Много се веселя, изключително за дядо ми, че съумя да види този триумф и се надявам да не е финален ", съобщи Александров.

За него следва отмора и подготовка за идния сезон.

" Беше дълъг сезон. Имаше много Световни купи, европейско състезание, натоварване, най-много душевен, тъй че малко отмора. Края на другия месец имаме републиканско и подготовка за новия сезон. ", сподели още гимнастикът.

" Продължаваме напред! Засега нямам желание да спирам. Имам още мотивация и предпочитание за триумфи, тъй че към момента съм тук ", безапелационен бе Йордан Александров.

Вижте целия материал във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР