Шампионът по бокс в средна категория на Световната боксова организация

...
Шампионът по бокс в средна категория на Световната боксова организация
Коментари Харесай

Били Джо Сондърс може да завърши кариерата си съвсем скоро

Шампионът по бокс в междинна категория на Световната боксова организация (WBO) Били Джо Сондърс сега без подозрение се намира в пика на професионалната си кариера. Преди единствено две седмици британецът тотално господства в борбата си с канадеца Дейвид Лемьо, спечелвайки срещата посредством безусловно изрично съдийско решение - 117-111, 118-110 и 120-108.

Подобна безапелационна победа над толкоз мощен конкурент изкачи Сондърс няколко стъпала нагоре в междинна категория и в този момент британецът се оглежда за борба с спечелилия от реванша сред Канело Алварес и Генади Головкин. Въпреки това, 28-годишният Сондърс съобщи, че може да завърши професионалната си кариера на едвам 30-годишна възраст, което значи, че британецът има разполагаем по-малко от две години на професионалната сцена.

"Винаги съм казвал, че ще се удрям до 30-годишна възраст. Имам деца, бях доста рационален с парите си - вложих ги в недвижими парцели - и постоянно съм казвал, че когато стана на 30 ще приключа...постигнах всичко в бокса ", съобщи Сондърс.

Той обаче обясни, че голяма сума пари би го убедила да продължи малко повече.

"Не ме разбирайте неправилно. Ако съм на 30 години и съм безспорен първенец и излезе борба на стойност 10 милиона паунда, тогава бих си споделил: Добре, дано го създадем ", добави той.

В навечерието на новогодишната нощ Сондърс съобщи, че ще прекара спокойна вечер у дома без алкохол и нощни питейни заведения - за разлика от по-голямата част от обществото.

"Никога не излизам по питейни заведения в новогодишната нощ. Никога няма да ме видите по нощните питейни заведения. Аз не пия, в никакъв случай не съм докосвал опиати. Може в миналото да ме видите с леко пиво, само че даже и да изляза на нощен клуб се прибирам преди среднощ ", съобщи Сондърс.

"Аз просто доста обичам храната, в действителност доста...винаги се боря с кантара. Винаги съм считал, че моят гений ще ме прекара през всичко останало и той го направи - завоюва ми международната купа ", добави британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР