Северна Кория забрани лаещите домашни любимциСеверна Кория забрани кучета домашни

...
Северна Кория забрани лаещите домашни любимциСеверна Кория забрани кучета домашни
Коментари Харесай

Къде домашните кучета стават месо в кръчмите

Северна Кория забрани лаещите домашни любимци
Северна Кория забрани кучета домашни любимци. На севернокорейците е подредено да се откажат от „ упадъчните и буржоазни “ домашни любимци и да ги предават за „ месо в заведенията за хранене “, защото страната е разтърсена от дефицит на храна, съобщи БГНЕС, цитирайки в. „ Дейли Мейл ”. Диктаторът Ким Чен Ун разгласи през юли, че притежаването на такива домашни любимци към този момент опонира на закона.

„ Властите разпознават семействата с кучета – домашни любимци и ги принуждават да се откажат от тях и да ги изоставят или принудително ги лишават от тях “, съобщи източник на южнокорейския вестник „ Chosun Ilbo ”.

Неотдавнашен отчет на Организация на обединените нации показва, че към 60 % от 25,5 милиона души в Северна Корея са изправени пред „ мощен дефицит на храна “, който е влошен от интернационалните наказания, наложени на режима поради неговите нуклеарни ракетни стратегии.

Кучешкото месо от дълго време се счита за деликатес на Корейския полуостров, макар че в Южна Корея традицията да се ядат кучета последователно заглъхва. Все отново почти 1 милион кучета се отглеждат във ферми, които се употребяват всяка година на юг.

Най-добрият другар на индивида към момента е главен в менюто на Север, изключително в редица профилирани кучешки заведения за хранене в Пхенян. Кучешкото месо е най-популярно през горещите и влажни летни месеци, защото се счита, че обезпечава сила и устойчивост. Често сервирано в пикантна чорба или яхния със зеленчуци, то е известно и с това, че покачва телесната температура в студените зимни месеци, заяви още БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР