Серия лични разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението

...
Серия лични разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението
Коментари Харесай

Мира Добрева ще става монахиня

Серия персонални разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението да се отдаде на вярата. През новата година тя щяла да бъде студентка по богословие. 48-годишната телевизионерка не се тормозила да седне на скамейките в Богословския факултет и в по-зряла възраст, тъй като вярвала, че човек се учи, до момента в който е живвестник " Ретро ".

Основната причина Мира да се обърне към Бога били перипетиите, през които минава в брака си с режисьора Жоро Торнев.

" Не мога да се оправя сама с тази комплицирана материя. Тълкувам нещата по собствен метод, а това е нездравословно. Например прелюбодеянието. Трябва да си го пояснявам. И ми би трябвало помощ за това “, разяснява избора си да запише богословие Добрева. " Имам потребност от манастир за душата си, да намеря отговорите, които търси сърцето ми “, откровеничи още тя, като хората от най-близкото ѝ обграждане разясняват, че не биха се изненадали, в случай че журналистката вземела и по-радикално решение да заживее живот на монахиня.

В последните години Мира не крие, че е нещастна в любовен проект. Макар да се опитвала с достолепие да приема изневерите на своя брачен партньор, въпреки всичко ги изживявала надълбоко. Неотдавна Добрева показа, че с Торнев са взели решение бракът им да бъде отворен и всеки да има право да се среща и да претърпява случки с други хора, само че тв звездата не могла да се пречупи и в действителност осъзнала, че не е толкоз широкоскроен човек. Няколко пъти до момента Мира признава, че е подготвяла документи за бракоразвод, само че в никакъв случай не стигала до финалното решение да приключи брака си с режисьора по правосъден път.

" Документално сигурно към момента се водим мъж и жена. Емоционално – също. Е, понякога физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро. Аз от време на време съм неприятен човек и имам един неприятен лист. Не мога да простя на тези, които са там. По моите критерии те са съгрешили към мен. В " черния лист “ са черни хора “, разяснява още Добрева за любовниците на мъжа си, признавайки, че не може да се пребори с този проблем, написа още изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР