Жозе Моуриньо получи възможност да се върне в управлението на

...
Жозе Моуриньо получи възможност да се върне в управлението на
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо получи изненадващо предложение за работа с бившия шеф на Манчестър Юнайтед, изправен пред малко вероятно събиране

Жозе Моуриньо получи опция да се върне в ръководството на турския екип Бешикташ.

61-годишният Моуриньо не е привързан, откакто беше уволнен от Рома през януари, само че през последните месеци беше свързван с доста топ европейски клубове, откакто сподели, че е подготвен за бързо завръщане в клуба.

Въпреки че неотдавна стана ясно, че Моуриньо желае мечтаното завръщане в Манчестър Юнайтед, наподобява доста по-вероятно той да се озове другаде в Европа.

А вицепрезидентът на Бешикташ Хюсеин Юджел в този момент разкри пред Sports Digitale посредством Football Italia, че неговият клуб към този момент е провел диалози с някогашния началник на Челси и Реал Мадрид по отношение на предложение, съгласно което той ще се събере още веднъж с Рикардо Куарешма: състезател, с който Моуриньо се скара в Интер Милано.

Той сподели: „ Свързахме се с Жозе Моуриньо преди месец и той приветства нашето предложение. Вече разрешихме икономическите детайлности и ще отидем в Италия идната седмица, с цел да можем да се срещнем очи в очи. Ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР