Собственикът и трима служители на детска градина в Ню Хемпшир

...
Собственикът и трима служители на детска градина в Ню Хемпшир
Коментари Харесай

Работниците в детската градина са обвинени, след като са „пръскали лекарство за сън в храната на децата, без родителите да знаят“

Собственикът и трима чиновници на детска градина в Ню Хемпшир са изправени пред съществени обвинявания за хипотетично засищане на детска храна с мелатонин.

Сали Дрекман, 52-годишна, собственичката на детската градина, дружно с членовете на нейния личен състав Трейси Ини, 51-годишна, Кейтлин Филардо, 23-годишна и Джесика Фостър, 23-годишна, бяха удряни с 10 обвинявания в застрашаване благосъстоянието на дете, полицейско ръководство в Манчестър разкри.

Властите настояват, че храната на децата във вътрешното детско заведение е била наситена с мелатонин, без родителите им да схванат или да кимнат. Мелатонинът нормално се смята за безвреден, временен асистент за сън от Mayo Clinic.

Въпреки това, представителят на полицията в Манчестър Хедър Хамел изрази угриженост пред WDHD, заявявайки: „ Това е лекарство без рецепта, което може да се дава като помощно средство за сън, само че да се дава на деца без знанието или единодушието на родителите е доста обезпокоително. “

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Европейска комисия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР