В сърцето на Верона отвори врати ресторант, който се обяви

...
В сърцето на Верона отвори врати ресторант, който се обяви
Коментари Харесай

Ресторант във Верона насърчава клиентите си да се откажат от технологиите, докато се хранят


В сърцето на Верона отвори порти ресторант, който се разгласи срещу потреблението на мобилни телефони и предизвиква клиентите си да се откажат от технологиите, до момента в който се хранят. А тласъкът е безплатната бутилка вино - комплимент от заведението.

Концепцията #DigitalDetox е формат, при който клиентите могат да изберат да се откажат от технологиите, до момента в който се любуват на другарски миг дружно. Всяка двойка получава по една бутилка вино гратис, а при положение на групи офертата се трансформира на една бутилка на четирима души, се споделя на уеб страницата на ресторанта.

Според Анджело Лела, притежател на заведението, технологиите се трансформират в проблем. „ Няма потребност да гледате телефона си на всеки пет секунди, само че за доста хора тези устройства са като опиат. По този метод те имат опция да я оставят настрани и да пият хубаво вино ", счита той.

Посетителите на ресторанта имат опция да оставят настрани телефона си, който се слага в лична кутия, под ключ, на входа. След това те демонстрират ключа на сервитьора, който им сервира бутилката вино.

Рецензиите също са под лозунга за цифрова детоксикация - клиентите могат да напишат отзвук за своето ядене, само че на лист, който оставят в кутията. На тези, които оставят най-възторженото мнение, се предлага ядене при идващото им посещаване.

Забраната за потребление на смарт телефони е необятно публикувана по света, изключително присъща за изисканите заведения за хранене в Токио, Ню Йорк и Сидни, а мотивацията се крие в основаването на шикозна атмосфера.

Ограничаването на потреблението на смарт телефони резервира елегантността на атмосферата, а задачата е да се разграничи от известните и шумни заведения за хранене за бързо хранене.

Друга причина е икономическа - клиентът губи време или като прави фотоси на сервираните ястия, с цел да ги разгласява в обществените мрежи, или като прекъсва потреблението на ястието, с цел да отговори на известие или телефонно позвъняване.

Времето за разчистване на масата за чакащия на опашка клиент става по-дълго и това предизвиква стопански вреди на ресторантьора.

бТВ, „ Тази неделя "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР