Сблъсъкът между Александър Зверев и Рафаел Надал категорично е гвоздеят

...
Сблъсъкът между Александър Зверев и Рафаел Надал категорично е гвоздеят
Коментари Харесай

Надал срещу Зверев? Бурната реакция на гостите по време на тегленето на жребия

Сблъсъкът сред Александър Зверев и Рафаел Надал изрично е гвоздеят на програмата в тазгодишния първи кръг на Ролан Гарос. Двамата топ тенисисти ще излязат в повтаряне на полуфиналната си борба от 2022-ра година, когато 3 часа не се оказаха задоволителни даже за изиграването на два сета, а срещата завърши по най-ужасния вероятен метод, откакто Зверев се строполи при последната точка от 12-ия гейм на втората част и след това напусна корта благодарение на патерици, а тежката контузия в глезена го извади от игра до края на сезона.

Сега обаче международният номер четири освен е възобновен изцяло от злокобната травма, а сега играе също толкоз мощен тенис на клей и несъмнено е измежду любимците за купата на Ролан Гарос. 14-кратният първенец пък в никакъв случай не може да бъде отписван на шампионата, който той трансформира в собствен втори дом, само че все още Матадора наподобява доста надалеч от оптималното си ниво на игра и Зверев наподобява като тежък любимец в идната среща сред двамата.

Още занапред пък няма да бъде пресилено, в случай че кажем, че френската аудитория към този момент тръпне в очакване за зрелището, което следва да се състои на кортове в Париж и това беше доказано с днешните реакции по време на тегленето на жребия. Церемонията се състоя в хотел L`Orangerie и протече в наличието на турнирия шеф Амели Моресмо, както и президента на тенис федерацията на Франция - Жил Моретон.

Процесът по тегленето на жребия вървеше в цялостна тишина, само че това напълно се промени, когато името на Рафаел Надал беше изтеглено от купата и стана ясно, че негов противник ще е Александър Зверев, като гостите в залата незабавно започнаха да въздишат и да разискват оживено новината на деня, а срещата сред Краля на клея и олимпийския първенец от Токио, евентуално ше бъде още значително време тематика номер едно в света на тениса.

When the room found out who will play whom in the first round.
— Tennis GIFs
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР