Създателят на порно сектата “Каула Дхарма Сергей Кириенко, който се

...
Създателят на порно сектата “Каула Дхарма Сергей Кириенко, който се
Коментари Харесай

16 г. затвор за гуруто на порно секта, укривал се у нас

Създателят на порно сектата “Каула Дхарма " Сергей Кириенко, който се укриваше в България, само че беше хванат и екстрадиран, преди три дни получи 16 години затвор в Русия. Той е наказан за измъчване и полово принуждение над деца, които държал принудително в мазе в Подмосковието, написа " Труд ".

Нареклият себе си Митрадевананда Парамахамси постоянно пребивал малчуганите за най-малкото нарушение и ги насилвал полово. Съучастничката му Татяна Северцева, която също беше арестувана в България, получи 15 години затвор. Трети член на сектата – Дмитрий Цатурян е наказан на 6 година

Сергей Кириенко е от Хабаровск и по специалност е инструктор по йога. Почти 20 години работи като фитнес инструктор в Москва, когато му идва концепцията да се замогне, като си направи обществен дом. Но не елементарен, а облечен в “учението " му, че единствено посредством разхвърлян секс човек може да просветли мозъка и душата си. За малко време той става милионер, като притегля млади дами, за които се “жени ", а по-късно ги принуждава да проституират и да вземат участие в порно филми.

Гуруто влага пари за пластични интервенции на наложниците си, от които изкарва стотици хиляди евро посредством сниманите от него порнофилми, които популяризира в Съединени американски щати, Европа и Мексико.

В края на 2015 година против него стартира следствие в Русия след изгубването на 5-годишния Яша Зиборов, който дружно с майка си е в порно сектата. Тревога бият бабата и дядото на момченцето, което благодарение на родителката си е било подложено на полови издевателства. Един от наказаните – Цатурян, съумява да убеди околните, че момченцето е умряло и съветската полиция стартира арести на сектанти. Няколко месеца по-късно детето е намерено в Беларус, откакто задържаната в България Татяна Северцева признава къде е Яша.

Най-вероятно той е трябвало да бъде изведен в Латинска Америка, където се намира майка му Анастасия, която се крие от съветското правораздаване. За да не бъде наказан, Митрадевананда Свами бяга от Русия и дружно с няколко от сектантите идва в България. У нас той развива бурна активност, като вербува български девойки да му станат “жени ", а по-късно ги принуждава да вземат участие в порнофилми и секс оргии. През юни 2017 година е задържан в Бургас дружно със съучастничката си Татяна Северцева.

В деня, когато трябваше да бъде екстрадиран, Митрадевананда беше открит в килията си в Бургаския затвор изпаднал в необяснима кома. “Бяха регистрирани възпалителни промени на белия дроб, съществуване на синузит и девиация на носната бариера – от страна на основния мозък нямаше отклонения. Той има по-специфичен метод на живот, йога, веган е, всичко е допустимо в този наш динамичен живот ", посочи тогава доктор Даниела Люцканова, старши доктор в УМБАЛ – Бургас. Седмица по-късно руснакът се върна още веднъж в схващане. Причината за комата по този начин и не беше изяснена, само че съгласно експерти йогата Митрадевананда Свами е можел да управлява такива положения и го е употребявал, с цел да не бъде екстрадиран. “Той е добър, оказва помощ на всички, поучава по какъв начин могат да станат по-силни, по-успешни, по-добри, действително той е покровител.

Всички майки, които живееха при Митрадевананда, бяха там по лична воля ", твърдеше тогава Сверецова, която беше екстрадирана малко преди гуруто си и също е наказана. Тя е права за едно – дамите непринудено отивали в сектата, където Митрадевананда се грижи те да наподобяват добре – наема им коафьори, масажисти и даже заплаща са пластичните им интервенции. Целта е една – порнофилмите и клиентите, които заплащат добре за секс с наложниците.

Пари гуруто получава и от самите кандидатки, които си заплащат, с цел да влязат в порно сектата. Първоначалната сума е 1200 евро за дамите и 6000 евро за мъжете. В България апетитите на Кириенко нарастват и той афишира нова цена – 7200 евро за дамите и 36000 евро за мъжете. Както и изпитателен период от 1 година. По време на следствието е станало ясно, че той е възнамерявал задълго да остане в България, където да разшири активността си, като си изписва нови жертви от Русия и от страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики.

С парите, изкарани от многочислените си дами, Митрадевананда тънел в лукс във вила в Подмосковието. Сергей Кириенко основава сектата през 2012 година като комбинация от индуизъм, екзорсизъм и лични мечти. Като финтес треньор в Москва, стартира да опипва почвата, преподавайки йога с тантрически практики.

Изненадващо се появяват доста фенки, които желаят да покачат сексуалноста си. Сред тях са освен самотни дами, само че и изцяло сполучливи супруги, майки и бизнес дами. През 2015 година гуруто се дами за Ксения Ходирева, на която не пречат многочислените дами от харема му, с които живее дружно в триетажна вила в градчето Беляниново, Московска област. Ако се съди по фотосите, които самичък качвал в интернет, ситуацията в нея е много богата – позлатени кресла, камини, мебели от скъпи типове дървесина, написа " Труд ".

Голямата горделивост на гуруто е, че може да стои 3 часа главата си, въпреки че на видеото, което е разгласил в мрежата, съумява да се задържи единствено 3 мин. Киренко изяснява основаването на сектата по този начин: “Всичко стартира в Русия, когато имаше гонения против дамите с леко държание. Обмисляше се дали да се приема закон против проституцията. И аз им предложих отбрана посредством интернет, посредством уеб страницата на брачната половинка ми. За задачата трябваше да станат мои дами ". Той основава на девойките страници в интернет със фотоси и лист на половите услуги, които правят, както и цените за тях. Всичко е можело да продължава с години, в случай че някои от дамите не довели в къщата и децата си. Малчуганите са били подложени на безбройни издевателства и полови извращения, които са снимани и продавани на педофили, от което се заинтересувала полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР