OCEAN GROOVE, N.J. (AP) — Християнска религиозна група, която затвори

...
OCEAN GROOVE, N.J. (AP) — Християнска религиозна група, която затвори
Коментари Харесай

Християнска група позволява достъп в неделя сутрин до плаж в Ню Джърси, който затвори, за да почете Бог

OCEAN GROOVE, N.J. (AP) — Християнска религиозна група, която затвори плажовете си в неделя заран за генерации, с цел да уважи Бог, отстъпва краткотрайно, позволявайки на плажуващите на пясъка, до момента в който води правосъдно дело с Ню Джърси за това чии правила са от първостепенно значение.

The Ocean Grove Camp Meeting Association, методистка група, която сътвори християнско крайбрежно леговище на брега на Джърси в 1869, споделя, че ще разреши на хората да вървят на плажа в неделя заран, до момента в който се разиграва казусът.

Асоциацията изиска незабавно решение, спиращо дейностите на Министерството на опазването на околната среда за използване на законите за достъп до плажа в Ню Джърси споделя, че Ocean Grove нарушава. Агенцията заплаши с санкции от 25 000 $ дневно.

„ В продължение на 155 години затваряме плажа си в неделя заран, с цел да почетем Бог – главен дирек на тази общественост от основаването на Асоциацията за срещи на лагера Ocean Grove “, се споделя в изказването на групата. „ Ние оспорваме таз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР