Родителите на Пейдж не искат тя да учи в университет.

...
Родителите на Пейдж не искат тя да учи в университет.
Коментари Харесай

Пет звезди за завладяваща пъзел игра Paper Trail — рецензия

Родителите на Пейдж не желаят тя да учи в университет. Но Пейдж не желае да живее постоянно на бурното крайбрежие, да яде варени змиорки и да си ляга, когато слънцето залезе. Пейдж желае да стане астрофизик. И вашата работа е в пленителната пъзел игра Paper Trail да й помогнете да стигне до там.

Което е почтено казано по-трудна задача, в сравнение с има право да бъде. Не поради възходящите студентски заеми или митинги в кампуса, а тъй като Пейдж живее някъде надалеч от плануваното място на образование и пътуването е възпрепятствано на всяка крачка от блата, пещери и върхове на дървета, които просто не са проектирани като направления за пътешестване.

Всяко равнище в Paper Trail е формирано от масив от страници (куестът на Пейдж Търнър е образец за номинативен детерминизъм в най-хубавия му вид), през които би трябвало да преведете своя розовобуз воин. Но от време на време има трудности и листовете би трябвало да бъдат сгънати — изтеглени във вътрешността от страните или ъглите — с цел да разкрият детайли на противоположната страна, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР