Съюзът на демократичните сили ще си сътрудничи с партиите -

...
Съюзът на демократичните сили ще си сътрудничи с партиите -
Коментари Харесай

СДС ще си сътрудничи с партиите-членки на Европейската народна партия

Съюзът на демократичните сили ще си сътрудничи с партиите - членки на Европейската национална партия. Сините си слагат за цел в идващия парламент дружно да имат дясно болшинство, което да е рефоматорско. В програмна декларация, призната на Национална конференция записаха, че през идващия управнически мандат приходите би трябвало да набъбнат два пъти, а икономическият напредък да бъде интензивен.

С равносметка за постигнатото, само че и за грешките стартира форумът на Съюз на демократичните сили 29 години след 10 ноември. Сините означиха направеното от тях за участието в НАТО и Европейски Съюз, само че и това, което е разочаровало хората.
Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: Няма да скрия, че бяха позволени доста личностни неточности. Ние сме индивидуалисти, хора с друго мнение и това значително ни разедини.
Благосъстоянието на хората, приходите и по-добрият стандарт на живот са главните цели, към които, съгласно Румен Христов би трябвало да се търси съгласие с другите партии в дясното пространство и дружно с тях да се образува управническо болшинство. Влизането в еврозоната е част от задачите, които би трябвало да се следват, уверени са още сините.
Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: Трябва да стартираме да търсим партньорство на първо място в партиите членки на ЕНП, ние сме в едно семейство. Имаме сходни визии за ръководството на Европа, сходни визии за това, което би трябвало да се случи за българските гласоподаватели, за българските жители.  Манфред Вебер е водещият претендент на ЕНП за евроизборите следващата година Манфред Вебер е водещият претендент на ЕНП за евроизборите следващата година
Германецът Манфред Вебер е водещият претендент на Европейската национална партия за ръководител на Европейската комисия. На конгреса на партията във финлан...

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са партиите, с които взаимоотношение е невероятно. Целта на Съюз на демократичните сили е след идващите парламентарни избори да вземат участие в дясно болшинство, готово на промени.
Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: ГЕРБ е член на ЕНП, те са с най-голямо посланичество там. Аз считам, че бяхме по-добри сътрудници от сегашните им сътрудници в предходния парламент.
За локалните избори следващата година организациите по места сами ще вземат решение дали и с кого да се коалират.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР