Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно

...
Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно
Коментари Харесай

Христо Грозев: Русия страда от вътрешно разделение, прикрито от илюзорно единство

Русия страда от вътрешно разделяне и разкол, прикрити от илюзорно единение. Това съобщи журналистът Христо Грозев във видеообръщение във втория ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според Грозен по-голямата част от популацията на Русия е комплицирано и не схваща какви са аргументите и задачите на войната в Украйна , само че в това време не могат да изкажат и своето противоречие със обстановката.

Журналистът счита, че съветското държавно управление сполучливо популяризира подправени истории за западащ Запад, полезностите на народна власт и демократизъм. По думите му технологиите се употребяват за зло, като засегна и изкуствения разсъдък, които е също толкоз добър да разпознава неавтечнитите вести, колкото и в основаване подправено наличие.

Христо Грозев има вяра, че за използването на изкуствения разсъдък би трябвало да бъде направено още доста. ИИ, съгласно него, би трябвало да навлезе в учебно заведение и децата да го учат, тъй като той вече се употребява като оръжие от злонамерени лица.

Малко по-късно журналистът е взел участие и в Политическия комитет, още веднъж с видео връзка. По думите му смяната в Русия не може да стане по този начин, както се е случила в Беларус или в Украйна, а посредством прелом. Христо Грозев изясни, че е разговарял с хора, близки до режима, и от тези диалози станало ясно, че подобен вид не е изключен.
 Над 12 000 мигранти пробвали да влязат в България от началото на годината
Над 12 000 мигранти пробвали да влязат в България от началото на годината

България пази надеждно границата си, твърди Калин Стоянов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР