Сграда се запали във Фрязин, град, разположен на 25 километра

...
Сграда се запали във Фрязин, град, разположен на 25 километра
Коментари Харесай

Сграда изгоря край Москва – осем загинаха, хора скачаха от прозорците в паника 



Сграда се възпламени във Фрязин, град, ситуиран на 25 километра североизточно от Москва. Най-малко осем души са починали, съобщи ТАСС.

Спешна помощ удостовери, че структурата на постройката е рухнала.

По време на пожара в постройката са останали девет души. Кадри, оповестени от Channel 112 в Telegram, демонстрират по какъв начин хора чупят прозорци, до момента в който от постройката се издига черен пушек.


Видео, на което се вижда по какъв начин мъж скача от прозорец от огромна височина, обиколи обществените мрежи. Друг, с тежки изгаряния, падна от горните етажи.

„ Усилията са ориентирани към избавяне на хора и потушаване на пожара “, сподели по-рано източник от незабавната работа. Хеликоптер Ка-32 от Московския авиационен център е изпратен на място, с цел да помогне за гасенето на пожара, потвърдиха от пресслужбата на съветското министерство на изключителните обстановки.

По последни данни пожарът е обхванал четири етажа. В гасенето са взели участие над 100 души, а работата на спасителите е затруднена от високите температури и гъстия пушек.


Първоначално съветските медии оповестиха, че изследователският институт " Платан " гори, само че държавната компания " Роселектроника " разгласи, че постройката няма нищо общо с изследователските институти и отбранителната промишленост, а " е станала частна благосъстоятелност в края на 90-те години ". Пожарът е избухнал в офиса на шестия етаж, заяви свидетел пред ТАСС.

„ Хората от петия или по-долните етажи съумяха да избягат от постройката “, сподели той.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР