Съпричастност и гняв предизвика у хората новината за жената, която

...
Съпричастност и гняв предизвика у хората новината за жената, която
Коментари Харесай

Мъка, гняв и съпричастност след нелепата кончина на жената от Враца

Съпричастност и яд провокира у хората новината за дамата, която умря във врачанска болница без да има късмет за помощ.
44-годишна жена от село Пудрия умря след очакване пред Спешното поделение с цел да бъде призната за лекуване. Клипът популяризира мъж в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин дамата чака до момента в който й обработват документите и взимат проба за коронавирус. Много хора изрекоха съболезнования на фамилията и невръстното дете, което остава кръговиден сирак.

Жестоко! Не можах да виждам клипа, не можах да виждам по какъв начин това дете е очевидец на цялата мъка на майка си! Съжалявам, несъмнено и на медицинските служащи не им е елементарно, само че доста огромна част от тях изгубиха човешкият си образ! А в този момент този коронавирус име е дюшеш! Няма наказан доктор за нищо! Искат от нас да се отнасяме с почитание към тях, а ние желаеме от тях да не бъдат служители, а да бъдат лекари! Много грубо за това почтено творение станало очевидец на безхаберната ни страна!
външна реклама
Едно дете остана без майка, един мъж остана без брачна половинка, родители изгубиха тяхната щерка и всичко това от безчувствената, некадърна служителка, тъй като се направила на забавна и НЕ извикала екип от експерти, с цел да подхващат незабавни ограничения, с цел да спасят дамата! По-важното е било, да не се утаи захарта на кафето и
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР