кадри bTV, Инстаграм/Теа МинковаСемейството Наум Шопов и Теа Минкова е

...
кадри bTV, Инстаграм/Теа МинковаСемейството Наум Шопов и Теа Минкова е
Коментари Харесай

Наум от „Ергенът”: Аз съм си бастун, но Теа ме промени

кадри bTV, Инстаграм/Теа Минкова

Семейството Наум Шопов и Теа Минкова е взело значимо решение. Те към този момент няма да пускат толкоз почтено в обществените мрежи фотоси на щерка си Амая, а може и въобще да ги спрат. Причината е, че тя към този момент е огромно момиче и те като родители си дават сметка, че тя може и да не желае да е толкоз разпознаваема. Това обявиха Теа и Наум в двойно изявление по bTV.



 
`); break case width
Двойката, която беше дружно ангажирана тази година с „ Ергенът ”, за следващ път отклони въпроса за сватбата. След като се сгодиха доста обществено и атрактивно, те не бързат да се подписват, а ще чакат Амая да порасне още и да взе участие в подготовката на събитието.

Наум призна, че за 12 години с Теа е развил повече своята прочувствена просветеност с помощта на нея.

„ Защото аз съм си… бастун ”, призна с усмивка водещият на „ Ерегенът ”.



Той е Теа са дружно от възпитаници. Наум призна, че я е харесвал още в 8-9 клас, само че свалката не му се получила изначало. „ Пусках си фиша ”, изясни потомственият артист.

 

След първата им същинска среща, Теа оставила нещата на пауза за към месец, като обаче си пишела непрекъснато с Наум. Тя доста харесвала кореспонденцията с него и се страхувала да не я приключи, в случай че идната намира се окаже несполучлива.

След втората им среща Наум и Теа обаче отпътували дружно на море и по-късно не са се разделяли.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР