До неотдавна bTV държеше на звезди собствено производство и за

...
До неотдавна bTV държеше на звезди собствено производство и за
Коментари Харесай

Участниците в „Островът на 100-те гривни“ ще бъдат изправени пред страшно сурови условия

До наскоро bTV държеше на звезди лично произвеждане и за нищо на света не взимаше на работа лица от конкурентни медии. След като тази пролет Краси Радков и Алекс Раева кацнаха като водещи на „ Денсинг Старс “ непосредствено от Нова тв, дългогодишната процедура бе прекъсната. Медията подгрява започващото наесен риалити „ Островът на 100-те гривни “ с лица от конкурентното „ Игри на волята “ по Нова тв. Тя заведе на Филипините цели 4 звезди от „ Игрите “, с цел да тестват новото риалити – миската Теодора Мудева, гаджето на Мария Бакалова – Валери Григоров, хубавата Мариела, с която Валери бе непосредствен в риалитито на Нова, и Слави Туджаров от сезон 3.

 

В обществените мрежи Теодора Мудева написа: „ Дойдохме на годни на „ Островът “ и сподели доста снимки с другите хубавици в компанията. Една от тях е танцьорката Мирела от четвъртия сезон на Игрите, която за малко да се залюби с Валери Григоров по време на присъединяване й в рисковото риалити, само че в този момент е с близкия другар на Мария Бакалова – артистът Юлиан Костов, до момента в който Валери е с Мария.

Екипът на предаването към този момент се майтапи, че Теодора и Мирела са „ като сестрички “.

Другата хубавица, която постоянно може да бъде видяна в компанията им също е миска, само че развенчана, защото неотдавна я лишиха от короната – Елизабет Кравец.

Припомняме, че от известно време насам се носи мълвата, че Григоров се е разделил с Мария за следващ път поради Мудева. Но пък той е в компанията, която гостува на Островът и повода да прекара няколко дни с Миската е професионална – инфлуенсърск

 

От фотосите, оповестени непрестанно в обществените медии е очевидно, че Валери прекарва времето си главно с мъжете на острова – инфлуенсърите Асен Кукешев, Слави Туджаров и Атанас Пелтеков, прочут още като Хайпър Конг, който е и гадже на Елизабет Кравец.

 

За идното шоу „ Островът на 100-те гривни “ публиката подгряват общо 7 души, които тестват изискванията за живот, готови за участниците в него, и игрите, в които бъдещите риалити герои ще мерят мощ, експедитивност и устойчивост.

Четирима от тях към този момент са били в „ Игрите “.

 

Теодора Мудева разкри, че в действителност е доста красиво и не намира думи, с които да опише хубостта, само че в това време изискванията за участниците ще са в действителност доста тежки. Според нея е било към 35-36 градуса, пъклен влажно и безусловно не спирали да се потят. Освен това имало и „ много забавни животинки “. Тя не крие, че няма самообладание по какъв начин ще се оправят бъдещите участници в риалитито с тежките условия.

 

Снимките на родните звезди са запаметили красиви пейзажи от морския бряг с палми, кристална вода, гальовен пясък и живописни скали. Поканените да тестват изискванията обаче се оплакват от комарите и страшната горещина. Освен това и надпреварите са извънредно тежки и включват тичане, плуване, побутване, нанагорнище по въже, повдигане на тежки предмети, балансиране и всевъзможни действия, с които биха могли да се оправят единствено добре тренирани хора.

 

Очевидно с подгряващите инфлуенсъри, bTV се стреми да притегли като фенове най-младата аудитория, която рядко сяда пред дребния екран, а прекарват екранното време главно с телефони в ръка. Интересно обаче за какво медията заложи на хора от конкурентната Нова тв, вместо на личните си звезди.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР