Спор между варненци в социалните мрежи. Ябълката на раздора стана

...
Спор между варненци в социалните мрежи. Ябълката на раздора стана
Коментари Харесай

Варненци влязоха в спор в социалните мрежи заради реновираната автогара

Спор сред варненци в обществените мрежи. Ябълката на раздора стана реновираната автогара в Морската столица Варна, видя Varna24.bg .

Варненка изрази възмущението си от новата автогара във Варна. В собствен пост във Facebook групата " Забелязано във Варна " тя написа ядосан коментар по отношение на инфраструктурата. 

По думите ѝ прекосяването от автогарата до спирката за градския превоз е " безчинство ". Тя добави, че средставата, изхарчени за построяването на гарата, били разходвани " доста зле ". 

" Снощи се наложи да употребявам новата автогара и съм в потрес. Ами,не. Не става. Кмете, предлагам да си вземете дребен куфар и да опитате да стигнете до спирката насреща. Минете през автогарата напряко. Това е безчинство. Излизаш и отсреща ти е оградата на ОМВ. Трябва да тръгнеш надясно през паркинг с бетонни блокчета и преграда. Да не приказваме,че като съборят остарялата постройка и табелата " автогара " ще замине. Хората,които не са от Варна по какъв начин ще знаят кое е автогара? Много зле изхарчени публични средства.

А, пребройте и наличните пейки без облегалки ", написа тя.

В мненията под поста обаче жители на Морската столица написаха, че планът е подготвян по време на предходното ръководство. Други пък разясниха, че инфраструктурата е добра и не основава усложнения за пътуващите до и от Варна. 

" Няма угодия. Какво й е на автогарата?!? Да, пътувах към този момент няколко пъти оттова. За какво толкоз оревахте всичко - че няма ресторант ( който във остарялата най-малко от 15 години не работеше ) или че няма будка за вестници и цигари? Или че би трябвало да вървите 50 метра повече с цел да заобиколите една бензиностанция? ", написа варненец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР