кадри bTVПевецът Кристиан Костов, който през 2017-а завърши на второ

...
кадри bTVПевецът Кристиан Костов, който през 2017-а завърши на второ
Коментари Харесай

Кристиан Костов защити победителя в Евровизия: Прекрасен е, физически е подготвен

кадри bTV

Певецът Кристиан Костов, който през 2017-а приключи на второ място на „ Евровизия ”, разяснява по bTV тазгодишното издание на състезанието. Той похвали доста спечелилият Нимо.

„ Този човек е прелестен! Физически е доста квалифициран, тъй като осъществяването му беше доста комплицирано. И онлайн се оправи по-добре в сравнение с записа ”, съобщи Костов.

Той добави, че майка му, която била по-консервативна за това какво би трябвало да се демонстрира на сцена, също харесала най-вече спечелилият от Швейцария.
`); break case width


„ И наподобява готино ”, добави Кристиан Костов.

Певецът гостува в bTV дружно с ALMA, с която имат нов дует с впечатляващо видео. Костов описа за престоя си в Китай, където става звездата на музикално риалити с 2 милиарда фенове. Той описа, че в там се е чувствал добре, тъй като китайците съблюдават отдалеченост. След това обаче почнала да му липсвала откритостта на хората в България.

Образът на Кристиан бил на всички места в Китай. Той се почувствал много сюрреалистично, когато влезнал в магазина и видял лицето си на опаковките на млякото.



Кристиан Костов и ALMA обявиха, че са влюбени, само че единствено в музикално отношение. Те сигурно ще продължат да вършат музика дружно, тъй като считат, че гласовете им си подхождат, както и че имат и двамата интерес към по-мрачните и дълбоки настроения.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР