Сънищата с автомобили, влакове и други превозни средства са едни

...
Сънищата с автомобили, влакове и други превозни средства са едни
Коментари Харесай

Какво символизират кола, автобус и влак в съня?

Сънищата с коли, влакове и други транспортни средства са едни от най-често срещаните демонстрира изследване на психолога Ян Уолънс. Неговото проучване дава тъкмо пояснение за тези сънища.

С транспортните средства подсъзнанието ни демонстрира по какъв начин управляваме живота си. Важно за тълкуването е да се обърне внимание на 2 съществени момента – дали вие управлявате транспортното средство и дали знаете къде отивате.

Когато пътувате към съответна посока в съня си, значи, че имате ясни житейски цели и устремено вървите към тях.

Ако в съня си управлявате кола, значи, че държите живота си под надзор и мъчно се влияете от събитията. Уверени сте в своите умения и разчитате на тях повече, в сравнение с чудеса.

Хората, които постоянно сънуват, че карат, имат потребност от самостоятелност, решителни са и целеустремени.

 Сънища

Липсвали ви посока при шофирането в съня най-вероятно ви липсва такава и в действителността. Дребни проблеми или краткотрайни условия ви разсейват от значимото за вас и подсъзнанието ви припомня за това.

Пътуването във трен постоянно се сънува от обществени хора, които имат потребност от завършения. Подобен сън е знак, че имате мощна потребност от многообразие. Вероятно е също да сте изгубили част от увереността си.

Ако в съня си изпускате трен, най-вероятно в действителността сте изгубили една добра опция и към момента не можете да се примирите с този факт. Колкото по-светъл е бил цвета на влака, толкоз е бил значим за вас пропуснатия късмет.

Сънувате ли, че чакате рейс, най-вероятно ви е мъчно да определите житейските си цели и чакате някакъв знак, който да ви покаже накъде да поемете.

С возенето в неверен рейс подсъзнанието ви демонстрира, че сте взели неверно решение и вървите по неверен път.

Ако рейсът минава около вас, следва ви да се борите за фантазиите си против хора, които няма да са съгласни с вас. Ако вие сте водача на рейса в съня си, в действителността сте водач за групата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР