При друг инцидент в столицата жена нарочно заби колата си

...
При друг инцидент в столицата жена нарочно заби колата си
Коментари Харесай

Лимузина с абитуриенти се удари в центъра на София, жени се скараха за паркомясто

При различен случай в столицата жена преднамерено заби колата си челно в различен автомобил по време на зрелищна препирня на паркинг в София. Едната жена блокирала с автомобила си с варненска регистрация изхода на столичен паркинг, поради което се наложило група водачи да я чакат повече от час.

На видео се вижда по какъв начин друга жена, шофираща огромен черен джип, се ускорява и съзнателно се забива в блокиралата я кола, след което излиза и стартира да ругае.  " Черният джип постоянно е с преимущество ", майтапи се създателят на видеото в обществените мрежи.

През миналото денонощие в София са станали три тежки и 50 леки произшествия. За благополучие, при тях няма жертви, а единствено ранени. Общо 22-ма души са ранени при произшествия в страната, като тежките пътни произшествия са били 16, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. Няма починали.

От началото на месеца 22-ма души са починали и 489 са ранени при 366 тежки пътни произшествия. От началото на годината при 2383 пътнотранспортни катастрофи има 137 жертви на пътя и 2977 ранени. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР