Вицегубернаторът на руския Краснодарски край Сергей Власов е задържан по

...
Вицегубернаторът на руския Краснодарски край Сергей Власов е задържан по
Коментари Харесай

Русия задържа за подкупи и вицегубернатора на Краснодарския край

Вицегубернаторът на съветския Краснодарски край Сергей Власов е арестуван по предварителни данни по съмнение за приемане на рушвет в размер на 1,3 милиона рубли. Това оповестиха органите на реда за ТАСС.

" Сергей Власов беше арестуван при приемане на рушвет от 1,3 милиона рубли ", е споделил източникът на организацията.

Власов управлява работата на отделите по строителство, архитектура и градоустройство, контрол в строителния бранш, държавна жилищна ревизия, както и Министерството на гражданската защита и изключителните обстановки на Краснодарския край, от 1 декември 2022 година Служителят е на 32 години, ученик е на Военно-космическата академия " А. Ф. Можайски ".
 Русия задържа четвърти върховен боен за взимане на крупни подкупи
Русия задържа четвърти върховен боен за взимане на крупни подкупи

Арестуван е заместник-началникът на Генералния щаб на армията

Припомняме, че това е следващ арест в последните месеци на лица на управителни постове в Русия по обвинявания за подкупи. 

Ден по-рано стана ясно, че  Русия е задържала заместник-началника на Генералния щаб на армията генерал-лейтенант Вадим Шамарин по съмнение във взимане на подкупи в огромни размери. 

Шамарин е бил арестуван по отношение на хипотетична машинация и че домът му е бил претърсен.

Това е четвъртият арест на когато зам.-министърът на защитата Тимур Иванов беше подложен в следствения арест по съмнение за взимане на рушвет.

Оттогава, шеф на личния състав в Министерството на защитата,, някогашен пълководец на 58-а войска на Русия, също бяха арестувани.

Поредицата от арести на военни пристигна на фона на огромни промени в отбранителната конструкция на Русия, откакто по-рано този месец президентът Владимир Путин в профил и го размени с някогашния вицепремиер Андрей Белоусов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР