Президентът на България Румен Радев ще бъде на официално посещение

...
Президентът на България Румен Радев ще бъде на официално посещение
Коментари Харесай

Президентът ще подкрепи българските гимнастички на Европейското първенство в Будапеща в неделя

Президентът на България Румен Радев ще бъде на публично посещаване в Унгария по покана на президента Тамаш Шуйок на 25 и 26 мач, оповестяват от пресслужбата на президента.

 

Като част от визитата си Радев ще посети в неделя зала " Ласло Пап ", с цел да поддържа българските състезателки на финалите на 40-о Европейско състезание по художествена гимнастика, което се организира сега с унгарската столица Будапеща. Новината беше доказана и от Европейската гимнастика, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

На 27 май президентът Румен Радев ще бъде на работно посещаване в Конфедерация Швейцария. В Берн президентът на България ще организира среща  с швейцарския си сътрудник Виола Амхерд, след която ще се проведат пленарни диалози сред делегациите. 

 

В рамките на визитата си Радев ще посети в Лозана Международния олимпийски комитет по покана на президента на организацията Томас Бах. Румен Радев и Томас Бах ще проведат среща " на четири очи ", след което ще се състоят и пленарни диалози. Перспективите пред България да бъде хазаин на Зимните юношески олимпийски игри през 2028 година ще бъдат разисквани по време на визитата в МОК.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР