Съдийската комисия на БФС спря за неопределено време правата на

...
Съдийската комисия на БФС спря за неопределено време правата на
Коментари Харесай

БФС спря правата на съдията от мача в Разград

Съдийската комисия на БФС спря за неопределен срок правата на рефера Стефан Апостолов поради слабото му показване в мача " Лудогорец " -  " Славия " (0:0). Той и помощниците му направиха няколко неточности, като две от тях бяха фрапиращи. През първото полувреме Апостолов изгони вратаря на " Славия " Антонис Стергиакис поради игра с ръка отвън наказателното поле, макар че топката се удари в коляното му. След почивката пък бе анулиран постоянен гол на " Лудогорец " поради несъществуваща засада. 

Съдийската комисия обаче не оповестява дали помощниците на Апостолов - Красимир Миланов и Петър Джугански, също са със спрени права. Джугански подвигна засада при анулирания гол на " Лудогорец ", а Миланов не се намеси в обстановката с аления картон. Първоначално изглеждаше, че точно помощникът е посъветвал основния рефер да изгони вратаря на " Славия ".

Според dsport.bg обаче Апостолов е съобщил, че е взел решението самичък, a не след сигнал от страничния арбитър. Реферът е признал, че е сбъркал и не е видял добре обстановката. Според очевидци той се е извинил на хора от " Славия " още на почивката, а от съдийската комисия считат, че е недопустимо такова деяние да се случва сред двете полувремена.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР