Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория

...
Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория
Коментари Харесай

Съни бийч се завръща, какво ни очаква

Съдбоносна загадка ненадейно ще изплува още при започване на втория сезон на хитовия комедиен сериал „ Съни бийч “, който стартира на 3 май от 21.00 часа по bTV. Разкритието на добре прикритата информация ще раздруса героите, които имат вяра, че са построили щастието и че нищо не може да го унищожи. Арена на двойни игри, изменничества и мощни усеща още веднъж ще бъде курортът Слънчев бряг.

Героят на Явор Бахаров - арогантният хотелиерски правоприемник Никола, пръв ще употребява тайната, която е научил, с цел да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще притегли рискови нови съдружници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се стопира пред нищо, с цел да реализира задачите си и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира.

В борбата против Никола още веднъж ще се изправят четиримата другари Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си зложелател, те ще се борят с проблемите между тях, а на омразата и разочарованието ще опълчват любовта. Разбира се, най-забавно още веднъж ще бъде към спасителя Младен. Дали той ще успее да устои на изкушенията от женски пол, които го преследват, следва да разберем.

Във втория сезон на „ Съни бийч “ двама от героите ще се врекат във безконечна честност. А още в първия епизод в продължението на хитовия сериал на дребния екран ще изгреят доста свежи попълнения - Любен Чаталов, Кирил Ефремов, Лео Бианки и Борислав Чучков. В идващите серии ще се появят обичани звезди като Аня Пенчева, Анжела Недялкова, Наталия Кобилкина и Манал Ел Фейтури.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР