Съдът не уважи внесеното искане на прокуратурата за вземане на

...
Съдът не уважи внесеното искане на прокуратурата за вземане на
Коментари Харесай

Наказаха психар, маструбирал пред момичета на ферибота край Варна

 Съдът не почете импортираното искане на прокуратурата за взимане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с 51-годишен мъж, притеглен в качеството на обвинен за безчинство, отличаващо се с извънреден цинизъм и смелост, оповестиха от пресслужбата на Районен съд - Варна.

Предвиденото в закона наказване за сходно действие е отнемане от независимост до 5 години. Непристойните дейности са осъществени на 10 юни т.год. на обществено място - в чакалня за пасажери на ферибота в Белослав, като пред четири малолетни девойки привлеченият като обвинен е смъкнал панталоните си и е маструбирал.

От събраните досега доказателствата по делото съдът одобри, че може да се направи обосновано съмнение за съпричастност към действието. Обвиняемият е лице с обременено правосъдно минало, само че оправдан все още. По отношение на него са налице данни за полицейски регистрации, само че има непрекъснат адрес по местоживеене. Съдът откри, че обвиненият не е лице с висока социална заплаха и не съществува догадка, при която с налагането на по-леката мярка за неотклонение " подписка “ ще се попречи на следствието и разкриването на обективната истина.

Определението на съда предстои на обжалване в 3-дневен период. В случай на тъжба делото е планувано за разглеждане пред ВОС за 24 септември от 10 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР