Нашите основни опоненти са неофициална партия, защото при тях всичко

...
Нашите основни опоненти са неофициална партия, защото при тях всичко
Коментари Харесай

Проф. д-р Костадин Ангелов от Велико Търново: Нашите основни опоненти са неофициална партия

Нашите съществени съперници са неофициална партия, тъй като при тях всичко е импровизирано – всекидневен кеш, фалшифицирани подписи, подправени обещания, подправено свършена работа. Това е разликата сред ГЕРБ и Политическа партия – в моженето, в ръководството, в резултатите, съобщи пред гласоподаватели във Велико Търново проф. Д-р Костадин Ангелов, който е лидер на листата на ГЕРБ за Великотърновска област, съобщи сътрудник на " Фокус “ .

Днес партията организира среща с гласоподаватели в музей " Възраждане и Учредително заседание “ в остарялата столица, като откриването направи персонално кметът на Велико Търново и регионален координатор на ГЕРБ Даниел Панов. Той бе безапелационен, че партията има силата и потенциала да върне страната ни към нормалността.

" В тази зала, постоянно когато участвам, ме побиват тръпки, тъй като тя е знак на държавността. Ние ще се грижим България да остане постоянна и няма да позволим да бъде продадена. За да реализираме това, имаме потребност от тим – от експерти, хора с биографии, хора, които не се срамят от това, което са създали “, безапелационен бе проф. Ангелов, като добави, че всички 17 претенденти в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили са почтени да станат народни представители.

Посочи и, че досега България е трябвало да има национална детска болница, само че такава няма, поради " шмекерите от Политическа партия “.

Коментира и записите, изтекли в последните дни от централата на " Продължаваме промяната “, като уточни, че в тях се чува само " кеш “, а никой не приказва за хората.

В срещата се включи и Ева Паунова – Майдел, която напомни, че последните години са били пагубни за страната, поради Пана за възобновяване и развиване, от който са усвоени едвам 3% и единствено 1% за общините.

" Често се запитвам какво щяхме да създадем с останалите 99%, само че когато приказваме за избавление би трябвало да разберем какво е – да обещаеш и да не изпълниш или да не направиш нищо и да се похвалиш, че си го направил “, сподели още Ева Майдел.

Владислав Горанов пък изрази терзание, че скоро думата " смяна “ ще стане извънредно отрицателна за българите, както преди 70-80 години " хайл “ е изчезнала от немския език.

" Аз съм оптимист, че с едно обикновено ръководство можем да тръгнем по верния път. Очакванията ви са високи, няма да може да се случи всичко бързо, само че за година – две можем да се върнем в вярната посока на напредък “, добави Горанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР