Съдържание:Месо и колбасиСладкишиХлябГарнитураЗакуска, обяд и вечеря в Германия ‹›Качество без

...
Съдържание:Месо и колбасиСладкишиХлябГарнитураЗакуска, обяд и вечеря в Германия ‹›Качество без
Коментари Харесай

Кои са любимите храни на германците?

Съдържание:

Месо и колбасиСладкишиХлябГарнитураЗакуска, обяд и вечеря в Германия  немска кухня ‹›  Комплект за готвене от 9 елементи Качество без компромис:Комплект за готвене от 9 части193.84 лева.Виж ››

За множеството хора, които имат въпреки и незадълбочен взор над кулинарните желания на германците, не е изненада, че обичайна немска кухня не може да се дефинира като диетична. Въпреки това обичайните ястия на германците се харесват и са известни в доста страни по света.

Рецептите непрекъснато се обновяват и усъвършенстват с педантична немска акуратност. Ето кои са обичаните ястия в Германия.

Месо и салами

Месните ястия заемат централно място измежду кулинарните желания, като единствено саламите в националното меню са толкоз доста, че мъчно могат да се запомнят и подредят по желание. Вероятно даже и самите германци не знаят всички мести оферти, тъй като всеки район се има свои обичани артикули и метод на приготвянето им.

Скара, печено на фурна месо са все кулинарни изкушения, които не може да отсъстват в обичайна немска кухня.

Ароматните виновност, изключително ризлинг, са неизменима част от трапезата и е изключено да не съпровождат месната храна.

Сладкиши

Сладкишите са обичани и също постоянно срещани ястия в Германия. Подобно на саламите, печените десерти също не могат да бъдат преброени и упоменати. Много от тях са познати и в нашата кухня. Това са щруделите, кексовете, сладките, браунито, тортите с плодове или заряд от крем.

Хляб

Германците са известни на нас с това, че не ядат толкоз доста самун, както сме привикнали ние. Затова е любопитно, че в град Улм е издигнат музей, отдаден на хляба. Музеят на хляба притегля гости от целия свят, а всеки обожател на кулинарното изкуство може да види разказани в детайли всички типове самун, които се вършат в Германия, а те са към 300 на брой.

 обичани ястя на германците

Гарнитура

Най-популярната гарнитура към месните ястия, които в Германия са на огромна респект, това е киселото зеле. Освен зелето, немците знаят чудесни способи да подготвят и картофите. Срещат се приготвени по всевъзможен метод - пържени, варени, печени или задушени.

Закуска, обяд и вечеря в Германия

В Германия залагат на богатата закуска. Консумират самун с разнообразни типове шунка, самун със сладко или мед, като към всичко това може да се добави гъсто кисело мляко.

Що се отнася до обяда, супата е наложителна част от менюто. След това следва известното второ ядене, което нормално е месно, с гарнитура.

За вечеря немците обичат да похапват салата и студени плата.

Между обособените хранения вършат и закуски.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР