Министрите са готови да въведат планове за ограничаване на рекламите

...
Министрите са готови да въведат планове за ограничаване на рекламите
Коментари Харесай

Рекламите за вейп на футболни фланелки ще бъдат забранени в опит да защитят децата

Министрите са подготвени да вкарат проекти за ограничение на рекламите и спонсорствата на вейп върху спортни фланелки, чуха депутати.

Министърът на опазването на здравето Андреа Лийдсъм удостовери, че ще показа оферти за справяне с опасенията към рекламите на vape, защото младежите от ден на ден възприемат този табиет. Законопроектът за тютюна и цигарите, който сега минава през Народното събрание, би трябвало да забрани продажбата на цигари на хора, родени след 2009 година, и да направи цигарите по-малко привлекателни за младежите.

Депутатът от SNP Кирстен Осуалд ​​призова за изменение на законодателството за възбрана на съглашения за спонсорство, свързани с субстанции, съдържащи никотин. Той се стреми да забрани рекламирането на вейпове на спортни ленти и в спортни зали.

В спор на комисията по законопроекта във вторник, Dame Andrea сподели, че „ осъзнава ясното предпочитание на комисията за разпоредбите за реклама и спонсорството да бъде еднообразно мощно както за тютюна, по този начин и за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР