С нов сезон на любимата продукция „Откраднат живот“ и премиерата

...
С нов сезон на любимата продукция „Откраднат живот“ и премиерата
Коментари Харесай

Три български сериала ще гледаме тази пролет в ефира на NOVA

С нов сезон на обичаната продукция „ Откраднат живот “ и премиерата на два нови български сериала в праймтайма - „ Дяволското гърло “ и „ Господин Х и морето “, NOVA ще изненада почитателите на качествените български продукции тази пролет.

Най-новият български сериал „ Господин Х и морето “ , чието работно заглавие бе „ Фалшив воин “, показва заплетени и комични житейски обстановки, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и връзките му с четири разнообразни дами. Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш .

 сериали NOVA NOVA

Поредицата, определяна като комедия и криминале по едно и също време, е снимана главно във Варна , където се развива огромна част от действието. Освен потвърдени имена, измежду които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов , ще забележим и млади гении като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева .

 сериали NOVA NOVA

Разследващата престъпна драма „ Дяволското гърло “ се чака да бъде един от най-интересните планове на пролетния сезон. Сериалът е сниман съвсем напълно в Родопите и въпреки да е първото българско заглавие в този известен в целия свят род, към него към този момент има прелиминарен интерес от интернационалните пазари.

 сериали NOVA NOVA

В „ Дяволското гърло “ има мистичност и тежки закононарушения , само че се засягат и значими обществени тематики като изменничество, другарство и обич, бежанския въпрос, съжителството на разнообразни етноси. Владимир Карамазов влиза в ролята на проверяващ служител на реда от Смолян, а Теодора Духовникова е престъпен профайлър, изпратен от София, който му оказва помощ. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния актьорски екип на огромната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Митко Димитров .

 сериали NOVA NOVA

Снимките на новия седми сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот: Любовта лекува “ към този момент започнаха в новата частна болница „ Света Анастасия “. В хитовата продукция в ефира на NOVA напълно скоро следва да забележим още веднъж някои от обичаните родни артисти, измежду които са Владо Пенев, Юлиан Вергов, Диана Димитрова, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева . Към тях ще се причислят и нови лица, чиито герои ще създадат дебюта си в този сезон на „ Откраднат живот “ .

След като през 2018 година премиерната поредност „ Полицаите от края на града “ и двата сезона на „ Откраднат живот “ донесоха следващ триумф за NOVA , привличайки интереса на дейното население (18-49 г.), тази пролет феновете още веднъж ще имат опцията да се насладят на няколко премиерни за българския ефир продукции. Пролетта на 2019-та година ще бъде най-амбициозният сезон на медийната група по повод наличието на български сериали в програмната скица на NOVA.

Данните на Нилсен Адмосфер България демонстрират, че най-предпочетените сериали от дейното население (18-49 г.) през 2018 са предавани по NOVA – премиерните сезони на „ Откраднат живот “ и „ Полицаите от края на града “ безапелационно изпреварват по аудиторен дял българските сериали на конкурентната медия. А съгласно изследване на GFK* за 62% от феновете NOVA е водещият канал в основаването на български сериали.

 сериали NOVA NOVA

 сериали NOVA NOVA

*Представително изследване на GFK, извършено в интервала от 03 до 24 май 2018 година, по поръчка на Нова Броудкастинг Груп, измежду ТВ фенове на възраст 18-49 години, база: 908.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР