С 25-годишен опит в Amadeus, Оливие Гитар ще се фокусира

...
Коментари Харесай

Amadeus Sofia назначи Оливие Гитар за генерален директор


С 25-годишен опит в Amadeus, Оливие Гитар ще се концентрира върху по-нататъшното разгръщане на екипа на компанията в България
(снимка: Nathalie Oundjian / предоставена от Acta Verba)

Технологичната компания Amadeus Sofia назначи Оливие Гитар за общоприет шеф, считано от началото на август. Той поема ролята от Свежен Василев, който се пенсионира. В допълнение, Оливие дава отговор за изследователската и развойната активност на компанията в София. 

Една от задачите на Оливие Гитар като шеф „ Проекти ” е разширение на функционалностите на актуалните софтуерни решения, както и на типа на употребяваните технологии, с цел да може компанията да отговори на настоящите потребности и бъдещите трендове в туристическа промишленост.

В качеството си на общоприет шеф, Оливие ще дава отговор за разрастването на Amadeus Sofia, както и за дейното взаимоотношение на екипа за изследователска и развойна активност в София с останалите центрове на Amadeus по света.

„ С подновяването на пътуванията на хората, усилваме нашите вложения в България. Търсим повече от 100 специалисти със C++, Python, Java, PHP и Angular, както и QA експерти, които да се причислят доникъде на 2023 година. Те ще вземат участие в създаването на постоянни и новаторски решения за ръководство на пътуванията, и ще спомагат за мигрирането на нашите решения в облачната инфраструктура. Имаме огромни упоритости за Amadeus Sofia ”, показа Оливие за своето предопределение.

Amadeus Sofia е един от основните центрове за изследователска и развойна активност на Amadeus. В него работят близо 300 експерти, които употребяват разнообразни технологии и принадлежности, включително C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS,.NET и други

Екипът в България е фокусиран както върху създаване на новаторски решения за бизнес клиенти, по този начин и върху обезпечаване на софтуерни решения за железопътните превозвачи. Решенията на компанията усъвършенстват метода, по който работят туристическите организации по целия свят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР