Руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов коментира, че изявленията

...
Руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов коментира, че изявленията
Коментари Харесай

Руски посланик в САЩ определя изявленията на Тръмп за глупости

Руският дипломат в Съединените щати Анатолий Антонов разяснява, че изказванията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за хипотетична съветска интервенция в президентските избори през 2016 година са нелепости, оповестява " Интерфакс ".

Тръмп разяснява по-рано, че приема тезата на американското разузнаване за съветска интервенция в изборите, потвърждавайки, че го е споделил " доста пъти преди този момент ". Той изясни също по този начин, че държи съветския президент Владимир Путин виновен, тъй като " той дава отговор за страната ".

Тръмп изясни още, че нито един президент на Съединени американски щати не е бил толкоз " корав към Русия ", колкото той самия, само че се надява на по-добри връзки сред двете страни в бъдеще.

Прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс съобщи на конференцията, че президентът и неговата администрация подхващат " смели стъпки " за отбрана на целостта на американските избори, с цел да предотвратят бъдещи намеси " както са правили в предишното ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР