Германската крайнодясна партия претърпя нов неуспех в четвъртък, когато беше

...
Германската крайнодясна партия претърпя нов неуспех в четвъртък, когато беше
Коментари Харесай

Представителите на „Алтернатива за Германия“ са изключени от европейското си семейство

Германската крайнодясна партия претърпя нов крах в четвъртък, когато беше изключена от групата си в Европейския парламент, оповестява АП.

Групата „ Идентичност и народна власт “ съобщи, че изключва депутатите от партията „ Алтернатива за Германия “ заради възходящите несъгласия към нейния водещ претендент за евровота.

До крайното решение се стигна след скандално изявление на 47-годишния евродепутат за италианския вестник „ La Repubblica “, в което германецът съобщи, че не всеки есесовец наложително е боен нарушител.

Водещият претендент на крайнодясната „ Алтернатива за Германия “ за евроизборите Максимилиян Кра през вчерашния ден бе заставен от управлението на партията да напусне партийното управление и да не взе участие повече в предизборни прояви. Законът не му разрешава да отдръпна кандидатурата си, само че след изборите може да се откаже от мандата, в случай че го завоюва.

47-годишният Кра към този момент беше подложен на инспекция, откакто управляващите в Брюксел претърсиха офисите му в Европейския парламент по отношение на един от неговите помощници, който беше задържан предишния месец по съмнение в шпионаж в интерес на Китай.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР