The ultimate nepo baby“, Роми Марс (на снимката), стартира кариерата

...
The ultimate nepo baby“, Роми Марс (на снимката), стартира кариерата
Коментари Харесай

Дъщерята на „ultimate nepo baby“ на София Копола, Роми, на 17, започва музикалната си кариера с продуцента на Тейлър Суифт, година след като разби интернет, опитвайки се да наеме хеликоптер с кредитната карта на баща си

„ The ultimate nepo baby “, Роми Марс (на снимката), започва кариерата си в музикалната промишленост, само че може да я познаете по нещо друго 

EP-то включва два сингъла - титулярният сингъл, Stuck UP и From a Distance - и двата в жанра на спалния поп, който набра скорост измежду младите почитатели.

Bedroom pop обгръща набор от музикални стилове, от хип-хоп до Lo-fi бийтове, тъй като става въпрос за това по какъв начин музиката се прави с налично съоръжение, а не по какъв начин звучи.

За Роми нейният тон е изтънчен с причудливи китарни дрънкания и тя пее за сантиментални връзки, които към този момент не съществуват - макар че е „ прилепена " към индивида.

Родена през 2006 година, Роми израства в модерния Уест Вилидж в Ню Йорк и прекарва лятото във Франция, където татко й практикува в групата си.

В същото време тя добре се среща със света на киното,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР