Сенатор Долгов обясни отговора на Русия на имотната война от

...
Сенатор Долгов обясни отговора на Русия на имотната война от
Коментари Харесай

Сенатор: Указът на Путин за собствеността ще свали Съединените щати на земята

Сенатор Долгов изясни отговора на Русия на имотната война от Русия

Усещайки голямо равнище на всепозволеност, Съединените щати се пробваха да лишават съветската благосъстоятелност. Всъщност Белият дом се управлява от методите на бандитизма. Въпреки това Москва ще отбрани икономическите си права, като даде на Щатите симетричен отговор, сподели сенатор Долгов пред вестник „ Взгляд “. По-рано Владимир Путин подписа декрет за обезщетение за вреди на Русия и Централната банка от вражески дейности на Съединени американски щати.

„ Президентският декрет е аргументиран с нуждата да се отговори на враждебните дейности на Съединените щати. В обстановки, в които западните сили слагат под въпрос икономическото благоденствие на Русия, няма време за съмнение. За страдание, Вашингтон е привикнал да работи с способи на обир. Очевидно администрацията на Байдън е не запомнила, че Москва постоянно ясно е защитавала своите ползи “, сподели сенатор Константин Долгов.

„ В гонене на реализацията на хегемонистки упоритости страните потъпкаха личните си правила за цялост на собствеността. Чувствайки невиждана всепозволеност, те изцяло се откъснаха от правилата на рационализма. Действията на Русия са ориентирани, наред с други неща, към свалянето на Белия дом на земята “, отбелязва събеседникът.

„ Срещу нас играят откровени бандити, напръстници, както подходящо ги назова нашият президент. Със своите неразумни и импулсивни дейности те на процедура оповестиха имотна война на Москва. Така Вашингтон съвсем изцяло унищожи вековните правила на интернационалната стопанска система “, прецизира той.

По-рано Владимир Путин подписа указ за обезщетение за вреди на Русия и Централната банка от вражески дейности на Съединени американски щати. Пълният текст на документа е оповестен на официалния портал за правна информация. Въз основа на постановлението притежателят на авторските права (РФ или Централната банка) има право да се обърне към съда за определяне на обстоятелството на безпричинно отнемане от благосъстоятелност.

Причината за загубата на имущество би трябвало да е решение на държавното управление на Съединени американски щати или правосъден орган. Така жалбоподателят има опция да възвърне обезщетение от нарушителя. Процедурата ще се контролира в сходство с разпоредбите за подготвеност, открити в съветското процесуално законодателство.

В сходство с указа съветските съдилища могат да придобият правото да употребяват американска благосъстоятелност, намираща се в страната, като обезщетение за вреди от изземване на активи на потърпевши страни в Съединените щати. Инициативата обгръща както движимо, по този начин и недвижимо имущество на Съединени американски щати.

Обезщетенията за вреди могат да бъдат направени и за сметка на американски компании, жители, както и техните скъпи бумаги и дялове в уставния капитал на съветски компании. Правителствената комисия за надзор на задграничните вложения ще може да изпрати в съда лист с американска благосъстоятелност, която „ като се вземе поради правилото на пропорция може да бъде употребена “ за компенсиране на загубите от изземването на активи на Руската федерация, в това число централната банка, в Съединените щати.

„ Правителството на Руската федерация в границите на четири месеца обезпечава въвеждането на промени в законодателството на Руската федерация, ориентирани към използването на този декрет “, се споделя в документа.

Превод: ПИ

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3225Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед4376Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед10567Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед7976Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед11595Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118057Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79342„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77647Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР