Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана доволен от

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана доволен от
Коментари Харесай

Душан Керкез: Имахме план през последните мача да дадем шанс на младите

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана удовлетворен от старанието на играчите си, макар провалянето с 2:1 от отбора на ЦСКА 1948 в мач от предпоследния 35-ти кръг във втора група на Първа лига.

" Изиграхме добър мач. Имахме проект през последните три мача да дадем отмора на някои футболисти и да дадем късмет на младите. Никой не обича да губи. В последна сметка загубихме и би трябвало да поздравим противника. Знам, че не е елементарно за тези момчета, които не играят постоянно. Това е моята концепция - да им дам опция и те да покажат същинските си благоприятни условия. До огромна степен се справихме добре. Допуснахме гол след центриране, само че това е част от футбола ", съобщи Керкез.

" Ние сме тим, който желае да реализира резултати. Когато можем да даваме късмет на млади момчета, ще го вършим, без значение дали са от България, или други места. Искаме да играем добре в Европа, да играем значима роля в шампионата и да се класираме за европейските шампионати и през идната година. Предстоящият мач с Арда ще бъде бенефис за Лъчо Балтанов. Той ще бъде играещ помощник-треньор на втория тим от новия сезон. Той е легенда и заслужава доста хора да го поддържат в последния мач. Искаме да приключим сезона по допустимо най-хубавия метод ", добави наставникът на Ботев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР