Руските войски търпят големи поражения от украинската армия. Контранастъплението на

...
Руските войски търпят големи поражения от украинската армия. Контранастъплението на
Коментари Харесай

Путин не успя да получи Украйна за рождения си ден frognews.bg

Руските войски търпят огромни провали от украинската войска. Контранастъплението на Украйна продължава, а Кремъл към този момент губи територии, които единствено преди няколко дни съобщи, че анексира поради резултатите от извършените там референдуми. Става дума за четири района в Донецк, Луганск, Херсонска и Запорожка области. Анексирането им пристигна след оповестената в страна “частична готовност ”, при която Кремъл разгласи, че ще изпрати на фронта 300 хиляди бойци. 

 

Припомняме, че боевете се концентрираха в Източна Украйна, откакто Москва се провали с по този начин наречения блицкриг и не съумя да реализира бърза победа, да поеме контрола над Киев и бе принудена да се изтегли. От РФ тогава не признаха провалянето си. Буквално дни след оповестеното анексиране на четирите украински района обаче Кремъл загуби контрола си над основния град Лиман.

 

Москва направи единственото си самопризнание, че обстановката на фронта не върви по проект преди дни, когато президентът Путин съобщи, че Русия е решена да " стабилизира обстановката " в четирите украински района, които реши да анексира. Интересно е обаче за какво обстановката има потребност от сходно “стабилизиране ”, в случай че близо 100% от хората там желаят да са част от Руската федерация. 

 

Смята се, че оповестеното анексиране на тези украински земи се е случило дни преди рождения ден на Путин, с цел да може той да показа някаква победа. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР