Руските военни унищожиха учебен център на украинските сили в района

...
Руските военни унищожиха учебен център на украинските сили в района
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната: унищожени са учебен център и четири хранилища за гориво в Украйна

Руските военни унищожиха образователен център на украинските сили в региона на Очаков и четири складове за гориво в Украйн, оповестиха от пресслужбата на Министерството на защитата на Руската федерация.

„ Вечерта на 4 април високоточни оръжия с огромен обхват на морско базиране наоколо до град Очаков унищожиха Центъра за образование на украинските сили за специфични интервенции, който беше употребен, наред с други неща, за настаняване на задгранични наемници “, съобщи генерал-майор Игор Конашенков, формален представител на съветското министерство на защитата.

Той добави, че в региона на украинските селища Кременец, Черкаси, Запорожие и Новомосковск са унищожени хранилища за гориво.

Междувременно през нощта бяха изумени 134 военни обекта на Украйна и свалени четири безпилотни летателни апарата във въздуха в регионите Чернобаевка, Индустриальная, Гурти и Нижняя Кранка.

Общо от началото на военните дейности са били унищожени 125 самолета, 91 хеликоптера, 398 дрона, 226 зенитно-ракетни системи, 1969 танка и други бойни бронирани машини, 214 реактивни системи за залпове, 852 полеви артилерии и минохвъргачки, 1873 единици специфична военна автомобилна техника, написа Газета.ру
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР