Telegram ресурсът DS, за който се твърди, че е свързан

...
Telegram ресурсът DS, за който се твърди, че е свързан
Коментари Харесай

Русия настъпва през границата в Харковска област, висш военен от Киев издал данни на украински медии

Telegram ресурсът DS, за който се твърди, че е обвързван с Въоръжените сили на Украйна, твърди, като се базира на свои източници, че руснаците " към този момент от известно време се намират свободно в село Пилни, като че ли са вкъщи си, а локалното командване на Въоръжените сили на Украйна необичайно им е предоставило информация за обстановката в обитаемото място, която по-специално употребява висшето военно-политическо управление ".

Като доказателство DS разгласява фрагменти от наличието на съветската войска в Пилни в предходни дни, предава " Фокус ".


" Резултатът е законосъобразен – врагът натрупа силите си и стартира да настава както към прилежащите села, по този начин и на юг ", пишат от канала.

DS заключава за " проблем с реализирането на връзка сред частите, който по наши данни локалното управление не е в положение да откри, което води до загуби на персонален състав, в това число заради липса на контрабатарейна битка ".

Също по този начин се прави изводът, че към този момент настъпателните дейности на Въоръжените сили на Русия имат отвличащ темперамент и лимитирани в механизираните си благоприятни условия. Но в селищата на съветска територия " се натрупат спомагателни сили, които могат да бъдат употребявани при положение на инцидентен триумф, както да вземем за пример в Очеретино ".

 

За съветското нахлуване пишат и съветски медии, като се базират на украински украински военно-политически запаси. По-конкретно се соъбщава че след масирана артилерийска подготовка и въздушни удари групата съветски войски „ Север “ нападна противников позиции в региона на Харков от няколко направления.

 

„ По налична информация боевете са почнали в региона на обитаемоте места Кудиевка, Гоптовка, Стрелечья, Красное, Пилни, Борисовка и Гатишче “, пишат украински анализатори.

 

„ Руснаците към момента не са хвърлили в багра главните си сили “, означават те.

 

Всички изброени обитаеми места са ситуирани наоколо до границата.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР