ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Мъж, който катастрофира с открадната полицейска

...
ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Мъж, който катастрофира с открадната полицейска
Коментари Харесай

Полиция: Заподозрян за кражба открадна 2 полицейски автомобила, докато беше с белезници, оцеля след стрелба на 11 полицаи

ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Мъж, който катастрофира с открадната полицейска кола, оцеля след пукотевица от 11 служители на реда и по-късно потегли и катастрофира различен полицейски патрул - целият с белезници в болнична престилка - няма умствена дарба да се яви пред арбитър сега, сподели неговият юрист в петък.

Хаотичната верига от събития, включваща минимум пет правоприлагащи организации стартира, когато Гари Портър, който към този момент беше търсен със заповед за кражба, беше открит примрял в курник в понеделник, задържан и отведен в болница за обзор, сподели полицията.

След това шефът на полицията в Париж Майк Дейли взе в пандиза и беше излязъл от пикапа, с цел да го придружи вътре, когато Портър някак си измъкна белезниците откъм гърба зад тила му, реалокира се на шофьорската седалка и потегли. Шефът скочи върху стъпалата на камиона, с цел да се опита да го спре, само че беше хвърлен на земята, споделиха управляващите.

Последвало гонене, към което се включили чиновници от Норвегия, Оксфорд и Па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР