През изминалото денонощие екипите на Главна дирекция Пожарна безопасност и

...
През изминалото денонощие екипите на Главна дирекция Пожарна безопасност и
Коментари Харесай

80 сигнала за произшествия сапостъпила в пожарната за денонощие

През миналото денонощие екипите на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (ГДПБЗН) са реагирали на 80 сигнала за катастрофи, оповестиха от институцията на интернет страницата си, пише 

Един човек е потърпевш при пожар за денонощието. Снощи към 20:00 часа е постъпил сигнал за пожар в къща във Велико Търново. Към мястото на произшествието са изпратени пожарникари. При опит за гасене на запалена лой е потърпевша жена на 34 година с първа степен на изгаряне.

В предиобедните часове през вчерашния ден в Перник е получен сигнал за пожар на кметството на с. Горна Секирна. При идване на място е открито, че гори стаята на кметския наместник, в която се обитава и музейна експозиция. 

Потушени са общо 30 пожара за последното денонощие. С директни материални вреди са зародили 14 пожара, като 10 от тях са в жилищни здания, други два в транспортни средства.

Без нанесени материални вреди са зародили 16 пожара, от които един е в сухи треви, горска постелка и шубраци, 11 в боклуци.

Екипите на пожарната са взели участие в 45 избавителни действия и помощни интервенции. От тях седем при произшествия в транспортни средства. В 38 случая екипите са взели участие с техническа помощ.

Лъжливите повиквания за миналите 24 часа са пет. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР