САЩ и Китай заявиха, че ще интензифицират“ сътрудничеството си за

...
САЩ и Китай заявиха, че ще интензифицират“ сътрудничеството си за
Коментари Харесай

САЩ и Китай се споразумяха за сътрудничество в областта на климата въпреки търговското напрежение

Съединени американски щати и Китай обявиха, че ще „ интензифицират “ съдействието си за подмяна на въглища с чиста сила, защото висши дипломати от двата най-големи замърсителя в света се срещнаха във Вашингтон тази седмица.

Признаците за съдействие следват първата основна среща сред пратеника на Съединени американски щати по въпросите на климата Джон Подеста и китайския му сътрудник Лиу Женмин след отдръпването на съответните им прародители Джон Кери и Сие Женхуа.

Прочитане на диалозите от Държавния департамент на Съединени американски щати гласи, че Вашингтон и Пекин са се съгласили да вземат участие в „ механически “ продан по въпроси, свързани с климата, в това число технология за премерване на излъчванията на парникови газове и надзор на излъчванията на метан.

Двете страни също ще „ интензифицират техническия и политическия продан “ между тях по отношение на въвеждането на възобновима сила и последователното понижаване на потреблението на въглища. Американски чиновници споделиха, че са повдигнали значимостта на забавянето на растежа на въглищни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР