В-пробата на Райън Гарсия е положителна за забранено вещество, съобщи

...
В-пробата на Райън Гарсия е положителна за забранено вещество, съобщи
Коментари Харесай

B-пробата на боксьора Райън Гарсия също е положителна, но правният екип и промоутърът поддържат неговата невинност

В-пробата на Райън Гарсия е позитивна за неразрешено вещество, заяви ESPN в четвъртък, само че правният екип на боксьора и промоутърът показаха негативна проба от коса като доказателство, че не е нарушил разпоредбите.

Гарсия, който смъкна Девин Хейни три пъти в нокдаун в Ню Йорк по пътя си към победа с решение на болшинството на 20 април, също беше върната своята А-проба позитивен за Остарин на 1 май.

Адвокатите на Гарсия – Пол Грийн, Мат Кайзер, Дарин Чавес и Гуадалупе Валенсия – споделиха в изказване, че Гарсия е изпратил тестът от косата след първичния позитивен тест. Те също по този начин показаха резултатите от първия тест, като споделиха, че пробите са били на „ свръхниски равнища “, които са били „ в милиардната част от грам диапазона “, като доказателство, че Гарсия не е отговорен за приемането на медикаменти за повишение на успеваемостта.

„ Райън непринудено се е подлагал на проби през цялата си кариера, които постоянно са показвали негативни резултати “, се споделя в изказването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР