В следващия парламент депутатите от Има такъв народ (ИТН) ще

...
В следващия парламент депутатите от Има такъв народ (ИТН) ще
Коментари Харесай

Слави: Ще направим всичко възможно да не се затварят тецовете

В идващия парламент депутатите от " ИТН " (ИТН) ще работят за отговорно ръководство на парите от бюджета, преустановяване на безконтролното и нездравословно изтегляне на голям държавен дълг, предоговаряне с Европейския съюз на недомислената Зелена договорка.

Това съобщи ръководителят на партията Станислав Трифонов при откриването на предизборната акция на Има Такъв Народ в диалог с Тошко Йорданов, Александър Вълчев, Ивайло Вълчев, Драгомир Петров и Станислав Балабанов, излъчен по телевизия 7/8 TV и на фейсбук страницата му.

" Депутатите на " ИТН " ще създадат всичко допустимо да не се затварят тецовете в страната и да запазят работните места на хората ", сподели Трифонов. Ако би трябвало да предпочитам сред работните места и парите от Европа, аз персонално предпочитам хората, добави той, видя Дир бг. 

Трифонов уточни още, че ще работят за прекъсване на " хомосексуалната агитация измежду децата в учебните заведения " и отбрана на естественото българско семейство от майка, татко и деца, неотложно приемане на България в Шенген по суша, без извършване на спомагателни условия, без приемане на мигранти.

Относно демографската рецесия, Слави Трифонов уточни, че Има Такъв Народ ще се бори за въвеждане на държавна помощ, облекчени заеми за първо жилище и освобождение от налози на младите фамилии, само че при изискване, че тези хора работят или учат. Той добави, че ще се борят и за унищожаване на всички, по думите му, нездравословни ремонти в Конституцията, направени от така наречен сглобка. Ще върнем здравия разсъдък в ръководството, съобщи водачът на Има Такъв Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР